Известие

Collapse
No announcement yet.

въпросче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
    Човека искаше да го ориентираме и ми се струва, че точно това правим. В крайна сметка, чорбаджията е той и сам ще си пресмята приоритетите!
    Точно така, собственикът си преценя ще му роди ли колата за 2дни каране със старите ремъци, всеки си казва мнението по въпроса, евентуално споделя и личен опит и няма нужда да влизаме в спорове и да сипваме акъл с черпака
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

балаодаря на всички за съветите надявам се нещата за смяна да са минимални .успех на всички и безавариино

---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:54 ----------

имам и още един въпрос .как да си пусна навигацията ,какжо ми е нужно и какво трябва да направя

Comment

Дано да се разминеш с проблемите колега, в съседната тема при смяна на маслото му се разтропва мотора на човека...

Иначе навигацията няма карти за България, безсмислено е да се занимаваш изобщо с нея.

Comment

а как да си свържа телефона с колата . bluetooth imam predvid

Comment

Трябва да си вземеш карта екстра сим Номерата се прикрепят един към друг Това е при Мтел За другите оператори незнам Мисля че само с bluetooth не става
            ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

виваком и глобул нямат услугата клонирана карта.
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
              X